Ciuszki ciążowe w dobrej cenie
-
Posiadam ciuchy ciążowe w bardzo dobrym stanie i dobrej cenie firma Happymum lub hm! Rozmiar S,M zainteresowane zdjęciami prosze o kontakt [email protected]Moje Szczescia
[img][/img] -
bilibili wrote:Posiadam ciuchy ciążowe w bardzo dobrym stanie i dobrej cenie firma Happymum lub hm! Rozmiar S,M zainteresowane zdjęciami prosze o kontakt [email protected]
Z jakiego miasta jesteś? Bo ciuszkami w takim rozmiarze byłabym zainteresowana -
ja zakupiłam ubrania w C&A oraz H&M. Spodnie są w cenach ok 120 -150 zł - nie mało ale ja jestem zadowolona z zakupów. Nawet udało mi się kupić dresowe spodnie ciążowe za chyba 60 zł. Na allegro trochę bałam się kupować, bo nie każde spodnie dobrze leżą, no i ciężko rozmiar dobrać przez internet
05.2013 [*]
-
Dziewczynki a ja nie kupuje jak na razie ubrań ciążowych a mam już spory brzuch. kupuję ciuchy większe, bawełniane sukienki które rozciągają się i okalają brzuszek. Jedynie w co się zaopatrzyłam to rajstopy typowo ciążowe czarne kryjące aby były do spódnicy, sukienki czy dłuższej tuniki. Ponadto zakupiłam getry i zakładam do każdej bluzki, nawet krótkiej. Dobrze się czuję i wygodnie. Jedyne co rozważam to kupno sukienki na sylwestra i podoba mi się ta złota z H&m z netu, ale nie mam pewności czy jak pojadę na sklep to czy będą ją mieli, bo nie zawsze mają wszystko co jest na necie.
-
Jarzebinka89 wrote:Czesc dziewczyny, mam pytanie glownie do mam z Warszawy. Polecacie jakies dobre sklepy z ubraniami ciazowymi? No i dodatkowo, w ktorych sklepam H&M w miescie dostane kolekcje ciazowa?
Pozdrawiam -