Co myślicie o tym imieniu?
-
Może podzielimy się swoimi obserwacjami nt. imion dla dzieci i cech charakteru, które zauważłyiście u tych właśnie maluchów?
Mogę zacząć od swojego pierworodnego:
Hubert - bardzo szybko się uczy, ugodowy i pomysłowy. Wrażliwy, przez co często źle śpi, bo w nocy nadal przerabia w główce to co działo się w dzień. No i mama jest na pierwszym miejscu. Mama, mama i mama od noworodka do teraz (2 lata).
-
u nas bedzie Bruno kazdy mi mowi ze Bruno, Borys i igor to piekielna trojca, najwieksze zboje w szkole👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
mareczkowa wrote:Byłoby miło dowiedzieć się czegoś o Oli, Hani i Helence To nasze typy dla mającej przyjść na świat córkiKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Jak mozna w cos takiego wierzyc?????? Sama znam 10 Anek, 15 Kasiek, 10 Olek, 5 Piotrkow, ilus tak Michałów, Mackow itp. Kazda z tych osob jest inna, ma inny charakter, inna osobowosc, inne hobby itp itp. Naprawde nie robcie sobie jaj.
Reni, Sasanka55.. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJako nauczyciel przedszkola juz mi sie przejadly imiona: Antonina, Hania i Helenka. Serio. W najmłodszej grupie byly 4 Helenki. Teraz te imiona savw czołówce e rankingach popularności i wg mnie juz nie maja tego uroku oryginalności i starodawnosci. Ale jak komuś sie podobają to nie widzę przeszkod. Co za roznica czy komuś sie podoba imię naszego dziecka. Każdemu sie podoba co innego. Jednemu imię Vanessa a drugiemu Rozalia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 05:41
mareczkowa lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Jak mozna w cos takiego wierzyc?????? Sama znam 10 Anek, 15 Kasiek, 10 Olek, 5 Piotrkow, ilus tak Michałów, Mackow itp. Kazda z tych osob jest inna, ma inny charakter, inna osobowosc, inne hobby itp itp. Naprawde nie robcie sobie jaj.
Po co te nerwy
Ja znam mnóstwo Michałów, Piotrów, Magdalen. Moj mąż ma szczęście do imienia Andrzej.
I oboje widzimy-a no właśnie - mnóstwo podobieństwa wśród osób o tym samym imieniu. Nie ze są identycznymi ludźmi bo są obcymi sobie osobami, ale mnóstwo cech maja podobnych.
Ostatnio koleżanka do nas mówi, że zaczyna spotykać się z takim Andrzejem. Pytamy jaki jest ten facet a ona nam podaje dokładnie takie same cechy, ktore znamy z wszystkich innych Andrzejow
Wiec ja tutaj mam inne doświadczenie jeśli chodzi o imionamareczkowa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
edwarda20 wrote:Ja w taką głupotę nie wierzę. Ale kazdy wierzy w to co chce.
Nie musisz ja po prostu widzę co widzę nikomu nic nie narzucam
Jedni wierzą w zabobony różnego rodzaju które są wręcz irracjonalne (tego tez nie bronie ) a inni w cos co można faktycznie zauważyć obserwując otoczenie i ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 16:18
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Natalia1984 wrote:I jacy są ci Wasi Andrzeje, bo mój narzeczony to również Andrzej
Ci których znamy to osoby ciepłe, mocno przyciągający do siebie ludzi, wspierający i motywujący innych do działania.
Takich znamy my.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -