X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Cukierki z alkoholem .
Odpowiedz

Cukierki z alkoholem .

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dwóch dni mam cholerne wyrzuty sumienia . Nieświadomie zjadłam cukierki z zawartoscia 2% spirytusu w calym skladzie . Zupelnie tego nie bylo w nich czuc wiec nawet o tym nie pomyslalam a potem przeczytalam sklad ...

zjadlam ich z 7 pare tygodni temu .... no i jeden 2 dni temu i potem zobaczylam sklad. Internet nastraszył FAS.. dziewczyny w wątku uspokoiły a ja i tak dalej mam okropne wyrzuty sumienia ...

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • kasza Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, jeszcze nie raz będziesz mieć wyrzuty sumienia (a bo za szybko szłam, a bo nacisnęlam brzuch, a bo spałam na plecach czy na prawym boku). To naturalne ale nie daj się zwariować :) w ciąży trzeba być bardziej uważnym ale nie sądzę żeby kilka cukierków z alko zaszkodziło, zwłaszcza że pierwszy trymestr masz za sobą :) ale nie jedz ich więcej :P
    Życzę dużo zdrówka :) i niech Cię już sumienie nie męczy :)

malgorzatka199 lubi tę wiadomość

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ