X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Cukrzuca bez insuliny
Odpowiedz

Cukrzuca bez insuliny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sanderka050 Nowa

Wysłany: 2 sierpnia, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Będzie długo…
    Cc zdiagnozowana od początku przez podwyzszenia naczczo. Jestem na diecie i do tej pory wszystko bylo ok. Od paru dni (dzis 27tc) naczczo wyniki szaleją 92-96. Po posiłkach jak mierze 1h po wg zaleceń to zawsze okej jest. Czy któraś z was nie zgodziła sie na insuline? Wiem że kiedyś byly inne normy a w niektorych krajach sie nawet tego tak nie bada. Dzidzia zdrowa w normach wszystko 54centyl. Czy takie przekroczenia naprawde szkodzą dziecku? Czytam że niektore Panie nawet na insulinie maja za wysokie wartosci. Nie wiem…zdecydowac sie na insuline czy walczyc z tym porannym cukrem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ