X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Czerwone plamy na brzuchu - upalne dni
Odpowiedz

Czerwone plamy na brzuchu - upalne dni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaRbn Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie odnosnie czerwonych plam na brzuchu, pojawiaja sie po lewej i prawej stronie brzucha w upalne dni (oczywiscie nie mowie tutaj o opalaniu sie tylko o normalnym spacerze w cieply dzien) czy ktoras z was ma cos podobnego? Dodam, ze czesto po prysznicu pojawiaja mi sie takie na udach i po jakis 30min samoistnie znikaja. Te na brzuchu zauwazylam wczoraj po poludniu posmarowalam na noc sudocremem i rano nie bylo sladu, teraz bylam na spacerze i znowu mi wyskoczyly :/

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
    f2wli09kpm9cd0gs.png
    bfaregz2zjq7cybd.png

* mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t
    * mutacja MTHFR i PAI1
  • Hope2018 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo...i nie wiem od czego...jedna i druga polowa brzucha plus uda przy majtkach...smaruje bepathenem...i jesy lepiej...ale do konca nie wiem czemu się to pojawia...

• KlaudiaRbn Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tylko na brzuchu :/ zrobilam test - nie wychodzilam dzisiaj w ogole z domu (ponad 30 stopni na zewnatrz) i plam zadnych nie mam wiec teraz juz wiem na pewno ze to od goraca ale dlaczego :/

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
    f2wli09kpm9cd0gs.png
    bfaregz2zjq7cybd.png

* mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t
    * mutacja MTHFR i PAI1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ