czy płeć poznana w 17/18 tc to pewnik?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRose123 wrote:Rozpoczęłam dziś 17+ tydz i wstępnie chłopak więc zobaczymy czy się potwierdzi za 2 tyg czy nie
nic na 100% dr nie powiedziała więc najwyraźniej mogą się jeszcze zdarzać 'pomyłki'
za tydzień mam połówkowe i zastanawiam się, czy tu coś się jeszcze może zmienić
-
nick nieaktualnyWydaje mi sie, ze na tym etapie mozna sie pomylic co do plci
choc lekarz z doswiadczeniem i dobrym sprzetem powinien okreslic z duzym prawdopodobiwnstwem czy chlopiec, czy dziewczynka:) ale ja na 100% dostalam potwierdzenie gdzies tak w 21 tyg na polowkowych
-
nick nieaktualnyRose123 wrote:Też tak myślę, że połówkowe jest najpewniejsze...tymczasem zostaję z myślą, że to chłopiec.
Anulka557 u mnie również były przeczucia jak na dziewczynkę...ale jak widać czasami zawodzą hehenie martwi mnie to zbytnio
ja parkę już mam także, kto by nie był, byle by zdrowe
Rose123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno na połówkowym jest największe prawdopodobieństwo poznania plci w 99%. Pisze w 99%,dlatego ze setki razy lekarze zapewniają ,ze np dziewczynka,a rodzi sie chłopak i na odwrót
no niestety,ale tak jest.
100% pewności NIE MA niestety nigdy...jest tylko prawdopodobieństwoagnieszka00, Irminka1231 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje zdanie jest takie że dopóki nie urodzisz to nie jest pewna na 100 % płeć. U mojej kuzynki dzień przed porodem twierdzili że jest dziewczynka a urodził się chłopak. Ja miałam mieć córki i mam, lekarz powiedz mi na około 5 miesiąc. Z kolei ja dopóki nie urodziłam i zanim przecieli pępowinę pytałam o płeć. No boje się pomyśleć, co by było gdyby się okazało mi że całą ciąze miałam córkę a do karmienia przynoszą mi syna
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadulcova wrote:U mnie w 15tc stwierdzono dziewczynkę... i od wtedy nadal nią jest
hahah:-)
Ostatnio widziałam filmik jak babeczka rodzi...
Urodziła -pokazują jej malucha i mówią -dziewczynka!!! A ona ze zdziwieniem...DZIEWCZYNKA???????
I powtorzyla to raz jeszcze,na co lekarz z położną: A nie miała byc dziewczynka???? Myślałam,ze spadnę z łóżka
Chyba najlepiej jest jak kilku lekarzy potwierdzi płeć...
Bo roznie widza te doktorkiNikt w końcu nie jest idealny i każdy ma prawo do pomyłek
-
nick nieaktualny
-