X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Darmowe próbki
Odpowiedz

Darmowe próbki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy macie jakieś strony na których można zamówić sobie darmowe próbki dla mam i dla dziecka? Słyszałam że PZU wysyła tylko czy potem nie jesteśmy zmuszone do wykupienia jakieś polisy czy coś tym stylu?

• Koraa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuje się pod pytaniem .
    Słyszałam o próbkach ale nic znaleźć nie mogę..

ckaidqk3eepzym33.png

27 lat
    10.03.17pierwsza wizyta w Gameta/22.06.17 HSG nieudane,podejrzenie endometriozy
    19.07.17 laparoskopia, HSG endometrioza wykluczona
    11.09.17 pozytywny test ciążowy.
    14.09.17 beta 359 / 18.09.17 beta 2566
    19.09.17 pęcherzyk 5,9mm
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Też się dołączam do pytania ;)

Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
    Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
    Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023
  • Angela Be Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Warto zajrzec na strone niebieskie pudelko. I np https://www.bebiprogram.pl/bede-mama

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 18:46

• Axana Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BebiProgram, BebiKlub, Hipp, Bobovita.
    Bądźcie świadome, że przekazujecie swoje dane osobowe za słoiczek,kawałek szmatki, kaszkę i mnóstwo ulotek... bo trzeba je podać przy rejestracji, żeby przysłali. Jak wpiszecie w google darmowe próbki dla dzieci to na pewno wyskoczą Wam strony które je oferują.

domiszka lubi tę wiadomość

atdcpiqv8drqss4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ