Detektor tętna
-
Mam kupiłam i wyglada na to ze jestem trupem:))
Wogole nie działa a trochę kosztował, wyrzuciłam go do śmieci.
Jak zadziała (może komuś się udało, a ja bubel trafiałam) trzeba wiedzieć czy to Twoij puls czy dziecka serducho:), ciśnienie tez jest ważne za niskie lub za wysokie . Trzeba umieć to odczytać . -
Ja mam i używam. Już teraz, jak kopie trochę rzadziej, ale ma początku tak 2-3 ray w tygodniu, z ciekawości. Ja mam detektor z wyświetlaczem, ale zauważyłam, że na wyświetlaczu nie zawsze odnotowuje to, co słychać, więc ja liczyłam tętno przez 15s i mnożyłam razy 4 (60s). Ja mam trochę nadwagi, ale nie miałam problemu ze znalezieniem tętna dziecka. Moje tętno zauważyłam, ze jest po bokach i brzmi raczej tak świszcząco, gdy tętno dziecko słychać jako takie uderzenia, a poza tym tętno dziecka jest o wiele szybsze - nie da się pomylić.
Ale największą zaletą jest to, że mogłam dać posłuchać tacie i dziadkom i małej siostrzenicy, jak bile serce maluszka
Za swój zapłaciłam 40zł na vinted. -
Krewetka04 wrote:Ja mam i używam. Już teraz, jak kopie trochę rzadziej, ale ma początku tak 2-3 ray w tygodniu, z ciekawości. Ja mam detektor z wyświetlaczem, ale zauważyłam, że na wyświetlaczu nie zawsze odnotowuje to, co słychać, więc ja liczyłam tętno przez 15s i mnożyłam razy 4 (60s). Ja mam trochę nadwagi, ale nie miałam problemu ze znalezieniem tętna dziecka. Moje tętno zauważyłam, ze jest po bokach i brzmi raczej tak świszcząco, gdy tętno dziecko słychać jako takie uderzenia, a poza tym tętno dziecka jest o wiele szybsze - nie da się pomylić.
Ale największą zaletą jest to, że mogłam dać posłuchać tacie i dziadkom i małej siostrzenicy, jak bile serce maluszka
Za swój zapłaciłam 40zł na vinted..
-
gosik79 wrote:Mam kupiłam i wyglada na to ze jestem trupem:))
Wogole nie działa a trochę kosztował, wyrzuciłam go do śmieci.
Jak zadziała (może komuś się udało, a ja bubel trafiałam) trzeba wiedzieć czy to Twoij puls czy dziecka serducho:), ciśnienie tez jest ważne za niskie lub za wysokie . Trzeba umieć to odczytać .. Tzn ja nie mam problemu z tym obecnie.
-