Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Duszność
Odpowiedz

Duszność

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy Wy też macie duszność? Od 2 dni mam problemy z mówieniem. Najgorzej w momencie gdy stoję i mówie. Nie mogę wówczas zaczerpnąć powietrza i oddycham jakbym chwile wcześniej biegła. Martwię się, bo w pracy muszę dużo mówić a na prawdę sprawia mi to wysiłek.

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, też tak miałam:) Wydaje mi się, że to całkiem normalne :) później nauczysz się oddychać tak żeby tej zadyszki nie mieć - cierpliwości i nie skupiaj na tym zbytniej uwagi. Przejdzie :)

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) martwiłam się, ze coś ze mną nie tak ;p. Głupio mi dzisiaj było gdy w pracy nie mogłam się prawidłowo i płynnie wypowiedzieć xD, ale w takim razie musze trochę zwolnić tempo i spokojniej podejść do pracy :)

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam takie problemy, wrażenie jakbym nie do konca mogla zaczerpnąć powietrze. Ziewanie tylko ulge przynosi, no ale ile mozna ziewać ;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ