X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Duszność
Odpowiedz

Duszność

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy Wy też macie duszność? Od 2 dni mam problemy z mówieniem. Najgorzej w momencie gdy stoję i mówie. Nie mogę wówczas zaczerpnąć powietrza i oddycham jakbym chwile wcześniej biegła. Martwię się, bo w pracy muszę dużo mówić a na prawdę sprawia mi to wysiłek.

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, też tak miałam:) Wydaje mi się, że to całkiem normalne :) później nauczysz się oddychać tak żeby tej zadyszki nie mieć - cierpliwości i nie skupiaj na tym zbytniej uwagi. Przejdzie :)

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Karolcia91 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) martwiłam się, ze coś ze mną nie tak ;p. Głupio mi dzisiaj było gdy w pracy nie mogłam się prawidłowo i płynnie wypowiedzieć xD, ale w takim razie musze trochę zwolnić tempo i spokojniej podejść do pracy :)

Aniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
    0d1y3e3kskzr7fqw.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam takie problemy, wrażenie jakbym nie do konca mogla zaczerpnąć powietrze. Ziewanie tylko ulge przynosi, no ale ile mozna ziewać ;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ