X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Gdzie druga nóżka?
Odpowiedz

Gdzie druga nóżka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak tam sytuacja ? wszystko ok ? sa dwie nózie

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym poszła do innego Gina i podgląd 3D !!

ja miałam genetyczne 11t5d i lekarka dała mi podgląd 3D i malec wyglądał jak by siedział na tronie heheh
    Pozdrawiam

Lekarze sami sieją panikę !!!!

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ