SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II trymestr dziwne uczucie w pochwie
Odpowiedz

II trymestr dziwne uczucie w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AniaAnia1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 17 tyg. Od 2 tyg. przy napinaniu mięśni i jakby przy wypychaniu mam uczucie jakbym coś miała w pochwie (porownałabym to do uczucia źle założonego tamponu).
    Mój ginekolog prowadzący zbadał szyjkę, dodatkowo wziernikiem, usg...wszystko ok...
    No ale uczucie jest nieprzyjemne...
    Może to cewka moczowa? Badanie moczu ok.

• Kasia D Nowa

Wysłany: 23 listopada 2022, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może to jakaś infekcja intymna

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ