Infekcje pochwy
-
Lekarka mi kiedyś poleciła feminella vagi c. Można stosować w ciaży. Jak mi się coś dzieje to na noc wkładam tabletkę (dopochwowo) i lactovaginal od czasu do czasu. Narazie jest w porządku, ale przed ciążą dosyć często mi się zdarzały infekcje. Biorę tez codziennie profemin intima jedną tabletkę. NIe wiem jak u innych, ale na mnie np nie działa lacibios femina.
Może jeszcze ktoś coś poleci sama się chętnie dowiem co jest pomocne:)Ewela28 lubi tę wiadomość
-
Ja stosuję profilaktycznie co jakiś czas Lactovaginal i ew doustne probiotyki typu Lacibios femina. Poza tym tylko bawełniana bielizna, którą po praniu zawsze dodatkowo płuczę. Kupiłam też sobie żel do higieny intymnej Pregna dla kobiet w ciąży i jestem z niego zadowlona.
Ewela28 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wydzieline koloru zoltego. Ostatnio lekarz zwrocil na to uwage i pytal czy mnie cis piecze lub swedzi, ale nie mam takich objawow wiec nie ciagnal tematu. Jednak dzis mam wuecej wydzieliny i wlasnie ten kolor mnie niepokoi. Ide do lekarza za 2tyg wiec wie dopytam czy to moze byc cos groznego, ale przed ciaza tez mialam czesto zolte uplawy wiec moze taki moj urok
-