X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Jaki w dotyku jest brzuszek ciazowy?
Odpowiedz

Jaki w dotyku jest brzuszek ciazowy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w tytule- jaki powinien byc brzuszek miekki czy raczej napiety, twardawy i sprezysty?

• Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba zależy od tego jaką się miało figurę. Ja miałam płaski brzuszek i teraz w 17 tygodniu mam raczej napięty brzuch.

malgorzatka199 lubi tę wiadomość

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez mam raczej napiety i czasem mnie to troszke stresuje. Przed ciaza nie bylam chuderlakiem, ale brzuch mialam plaski raczej.

• megi.waw Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey.
    Ja mam teraz napięty ( przy wzdęciach ) a ogólnie sprężysty. Jestem z natury wysokim chuderlakiem, bez brzucha ;) Brzuszek od ok 2 tyg ładnie już się uwypuklił .a to dopiero końcówka 14 tyg.

atdchdgecpqvyb8k.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ