Kłucie, jakby szpilką w pochwie
-
WIADOMOŚĆ
-
mam cos takiego jak wy opisujecie i sie zastanawiam co to jest 1 pierwszej tego tak szybko nie odczuwałam dopiero w 40 tc i pojechałam do szpitala tam zostawili mnie na porodówce zrobili cc bo nie było tetna wiec za kazym razem jak to odczuwam strasznie sie boje i panikuje
Kamiisia lubi tę wiadomość
-
Też odczuwam takie kłucia- są obecnie dość silne, ale nie wiem czy to ciąża bo testu nie robiłam jeszcze. Mam nieregularne i w zasadzie jakoś sobie głowy nie zaprzątałam. Gdzieś jakieś drobne plamienia miałam w trakcie cyklu, takie różowawe śluzy i inne- nic nadzwyczajnego. Najgorzej było wczoraj wieczorem, niby ból, nie ból, taki kłująco, świdrujący...Po no-spie przeszedł bez problemu- mogę siedzieć. Ale jak mnie zakuło to aż mi się gorąco zrobiło i ciemno przed oczami zrobiło. Dziś jest mój 46 dc i wybieram się do ginekologa bo w końcu nie wiem jak mam traktować te bóle...Poza tym mdli mnie w żołądku i jakoś tak mi dziwnie. Poszłabym spać najlepiej, a niedawno wstałam...
-
nick nieaktualny
-
Tez mam takie klucie od mniej wiecej poczatku 2 trymestru. Wizyta dopiero za 2 tygodnie. Nie wiem czy panikowac i zglosic sie do lekarza, czy jednak przyjac ze to normalne?
Od czasu do czasu cos takiego mnie zakluje, podobnie jak cos w okolicy jakby jajnikow.
Czy lekarz tez Wam potwierdzal, ze to kopniaki? ;] -
Też tak mam - od czasu do czasu uczucie jakby szpileczki wbijanej w szyjkę macicy lub w tych okolicach. Ukłucie trwa 2-3 sekundy i mija. Byłam wczoraj akurat na wizycie u mojej ginekolog i wszystko jest ok - szyjka ładna, długa, zamknięta. Jestem w 16 tygodniu ciąży
-