X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kolka Nerkowa
Odpowiedz

Kolka Nerkowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabina1988 Znajoma

Wysłany: 1 kwietnia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem w 22+3 dni . Parę dni temu zaczął się lekki ból po prawej stronie (ból nerki) ale od wczoraj hardcore . Lekarz zalecił paracetamol a tak to nospa . Dzisiaj trochę lepiej ale jak ból przyjdzie to jest ciężko funkcjonować . Piję dużo wody , ale wiadomo od razu nie minie . Czy któraś z was miała podobny problem bo wiem że to często się zdarza . Czy są na to jakieś sposoby 🥹🥹??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia, 22:14

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ