X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kopniaki w cewkę moczową
Odpowiedz

Kopniaki w cewkę moczową

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sagusa Debiutantka

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was miała coś podobnego ? Jestem w 24 tyg., pierwsza ciąża,, czuję intensywnie jak maluszek się rusza. W pewnych momentach mam wrażenie jakby kopał mnie w cewkę moczową... Towarzyszy temu wrażenie jakbym zaraz miała zacząć oddawać mocz.
    Dajcie znać czy u Was też tak było ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba tak jest, ale nie jestem pewna..:)

po prostu w pewnym momencie ,NAGLE ciśnie mnie pęcherz i muszę iść do toalety,a poleci pare kropel .

• zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie uczucie jest całkowicie normalne. Ja tez czasem czuje jakbym dostawała gdzieś we wnętrznościach więc spokojnie ;) teraz w 30 tyg coraz mocniej czuje jak mi się maluch dobiera do pęcherza. I dokładnie. Jak pęcherz nie jest przepełniony to powstaje tylko odczucie że chce się siku, przy napełnionym potrafi polecieć od tak kilka kropel po takim kopniaku.

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • sagusa Debiutantka

Wysłany: 3 maja 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ