X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kopniaki w cewkę moczową
Odpowiedz

Kopniaki w cewkę moczową

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sagusa Debiutantka

Wysłany: 26 kwietnia 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was miała coś podobnego ? Jestem w 24 tyg., pierwsza ciąża,, czuję intensywnie jak maluszek się rusza. W pewnych momentach mam wrażenie jakby kopał mnie w cewkę moczową... Towarzyszy temu wrażenie jakbym zaraz miała zacząć oddawać mocz.
    Dajcie znać czy u Was też tak było ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba tak jest, ale nie jestem pewna..:)

po prostu w pewnym momencie ,NAGLE ciśnie mnie pęcherz i muszę iść do toalety,a poleci pare kropel .

• zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie uczucie jest całkowicie normalne. Ja tez czasem czuje jakbym dostawała gdzieś we wnętrznościach więc spokojnie ;) teraz w 30 tyg coraz mocniej czuje jak mi się maluch dobiera do pęcherza. I dokładnie. Jak pęcherz nie jest przepełniony to powstaje tylko odczucie że chce się siku, przy napełnionym potrafi polecieć od tak kilka kropel po takim kopniaku.

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • sagusa Debiutantka

Wysłany: 3 maja 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ