X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Krwawienie w 15 tygodniu
Odpowiedz

Krwawienie w 15 tygodniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ewcia123 Koleżanka

Wysłany: 1 maja 2024, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.R. wrote:
    Ja wiem że jeśli przeforsuje się organizm to może dojść do plamienia. Nie mam pojęcia w jakiej intensywności tańczysz, lekarze też tego nie wiedzą, myślę że podają ci taką przyczynę jaką uważają za prawdziwą. 🤷 Z pewnością zrobiłabym dodatkowe badanie u jakiegoś lekarza z bardzo dobrą opinią, albo zapisałabym się do kliniki w której robiłam prenatalne. Tam mają mega sprzęt i mogę zobaczyć coś czego zwykły ginekolog nie dostrzeże. Oczywiście to zrobiłabym ja. Powodzenia

Polezalam 2 dni i wszystko się uspokoiło, albo minęło już po prostu kilka dni od startu plamienia i samoistnie się wykanczalo. Na teraz jeszcze się baardzo oszczędzam. Tylko delikatne spacery. Sporo odpoczynku. Ogólne samopoczucie mam fantastyczne, na szczęście.
    Obstawiam uszkodzenie mechaniczne podczas współżycia a potem trzykrotne USG transwagionalne w tygodniu, które nie pomogły pewnie w wyciszeniu tego. Jestem dobrej myśli🙏

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ