X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr L4 symbol B bez zaswiadczenia ...jaka wypłata?
Odpowiedz

L4 symbol B bez zaswiadczenia ...jaka wypłata?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żania Znajoma

Wysłany: 7 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje pytanie jest takie poszłam na l4 oczywiście z powodu ciązy wiec mam na nim symbol B wreczyłam je pracodawcy mowiąc mu ze jestem w ciązy i musze isc na zwolnienie nie dawałam mu jednak zadnych zaswiadczeń od lekarza o tym ze jestem w ciązy czy sam symbol B na l4 daje mi prawo do 100procent wynagrodzenia ?

Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...
    f2w33e3k4eitcb0h.png
  • Kaj Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żania wrote:
    Kochane moje pytanie jest takie poszłam na l4 oczywiście z powodu ciązy wiec mam na nim symbol B wreczyłam je pracodawcy mowiąc mu ze jestem w ciązy i musze isc na zwolnienie nie dawałam mu jednak zadnych zaswiadczeń od lekarza o tym ze jestem w ciązy czy sam symbol B na l4 daje mi prawo do 100procent wynagrodzenia ?
    Tak

ukdy82c3jvhxu38m.png

tb73k6nl2pyu28tq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dostaniesz 100%

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    symbol B dotyczy zwolnienia i tego ile procent będzie Ci go wypłacane. W twoim przypadku jak najbardziej 100%.
    Natomiast zaświadczenie dla pracodawcy ma na celu wyegzekwowanie praw pracy jakie należą się kobiecie w ciąży

Ewela87, Żania lubią tę wiadomość

• Żania Znajoma

Wysłany: 7 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane Za wszystkie odpowiedzi

Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...
    f2w33e3k4eitcb0h.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ