Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Leukocyty w moczu
Odpowiedz

Leukocyty w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka11651 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2022, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ostatnio robiłam standardowo badania moczu i wyszły mi leukocyty w moczu. Odczuwam ciągły ucisk w podbrzuszu i parcie na pęcherz ale nic nie piecze. W posiewie nic nie wyszło, jest ujemny. Robiłam 2x. Lekarka pobrała posiew z szyjki i kazała brać Monural. Jestem po pierwszej dawce i nic. Czy któraś z was tez miała podwyższone leukocyty w moczu a bakterii w moczu brak? Jak się leczyłyście?

• Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja jestem w 17 tc i też ostatnio miałam podwyższone leukocyty. Delikatnie ale jednak. Doktor powiedziała, że u kobiet w ciąży czesto się to zdarza. Ph moczu mam ok. Mam powtórzyć badania za 3 tyg i wtedy zobaczymy..

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ