Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Leukocyty w moczu
Odpowiedz

Leukocyty w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka11651 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2022, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ostatnio robiłam standardowo badania moczu i wyszły mi leukocyty w moczu. Odczuwam ciągły ucisk w podbrzuszu i parcie na pęcherz ale nic nie piecze. W posiewie nic nie wyszło, jest ujemny. Robiłam 2x. Lekarka pobrała posiew z szyjki i kazała brać Monural. Jestem po pierwszej dawce i nic. Czy któraś z was tez miała podwyższone leukocyty w moczu a bakterii w moczu brak? Jak się leczyłyście?

• Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja jestem w 17 tc i też ostatnio miałam podwyższone leukocyty. Delikatnie ale jednak. Doktor powiedziała, że u kobiet w ciąży czesto się to zdarza. Ph moczu mam ok. Mam powtórzyć badania za 3 tyg i wtedy zobaczymy..

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ