X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Leukocyty w moczu
Odpowiedz

Leukocyty w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka11651 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2022, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ostatnio robiłam standardowo badania moczu i wyszły mi leukocyty w moczu. Odczuwam ciągły ucisk w podbrzuszu i parcie na pęcherz ale nic nie piecze. W posiewie nic nie wyszło, jest ujemny. Robiłam 2x. Lekarka pobrała posiew z szyjki i kazała brać Monural. Jestem po pierwszej dawce i nic. Czy któraś z was tez miała podwyższone leukocyty w moczu a bakterii w moczu brak? Jak się leczyłyście?

• Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja jestem w 17 tc i też ostatnio miałam podwyższone leukocyty. Delikatnie ale jednak. Doktor powiedziała, że u kobiet w ciąży czesto się to zdarza. Ph moczu mam ok. Mam powtórzyć badania za 3 tyg i wtedy zobaczymy..

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ