X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Leukocyty w moczu
Odpowiedz

Leukocyty w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka11651 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2022, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ostatnio robiłam standardowo badania moczu i wyszły mi leukocyty w moczu. Odczuwam ciągły ucisk w podbrzuszu i parcie na pęcherz ale nic nie piecze. W posiewie nic nie wyszło, jest ujemny. Robiłam 2x. Lekarka pobrała posiew z szyjki i kazała brać Monural. Jestem po pierwszej dawce i nic. Czy któraś z was tez miała podwyższone leukocyty w moczu a bakterii w moczu brak? Jak się leczyłyście?

• Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja jestem w 17 tc i też ostatnio miałam podwyższone leukocyty. Delikatnie ale jednak. Doktor powiedziała, że u kobiet w ciąży czesto się to zdarza. Ph moczu mam ok. Mam powtórzyć badania za 3 tyg i wtedy zobaczymy..

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ