X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Leukocyty w moczu
Odpowiedz

Leukocyty w moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka11651 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2022, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ostatnio robiłam standardowo badania moczu i wyszły mi leukocyty w moczu. Odczuwam ciągły ucisk w podbrzuszu i parcie na pęcherz ale nic nie piecze. W posiewie nic nie wyszło, jest ujemny. Robiłam 2x. Lekarka pobrała posiew z szyjki i kazała brać Monural. Jestem po pierwszej dawce i nic. Czy któraś z was tez miała podwyższone leukocyty w moczu a bakterii w moczu brak? Jak się leczyłyście?

• Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey. Ja jestem w 17 tc i też ostatnio miałam podwyższone leukocyty. Delikatnie ale jednak. Doktor powiedziała, że u kobiet w ciąży czesto się to zdarza. Ph moczu mam ok. Mam powtórzyć badania za 3 tyg i wtedy zobaczymy..

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ