X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Łysienie
Odpowiedz

Łysienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pinezka Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2021, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś też łysieje w ciąży? Wcześniej chorowałam na łysienie telogenowe, ale brałam leki i było ok, w ciąży musiałam wszystko odstawić i od 16 tc (aktualnie 22 tc) zaczęłam lysiec

2 c.s.
    Niedoczynność tarczycy
    Niewydolność jajników typu II
    II w 10 dpo
    Beta 10 dpo 11
    Beta 12 dpo 61

3jgxdqk3zg64wa8k.png
  • Katia99 Nowa

Wysłany: 3 kwietnia 2022, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A badalas się w kierunku pasożytów?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ