Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Macmiror
Odpowiedz

Macmiror

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2023, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała globulki w 2 trymestrze, tak na początku 14-15 tc?

• marian Ekspertka

Wysłany: 20 października 2023, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na końcówce 1 i początku 2 trymestru. Lekarka powiedziała, że to bardzo dobry lek i bezpieczny w ciąży. Ja mam nawracające infekcje i raczej kiepskie zdanie o tym leku. Nie dość, że brudzi, to jeszcze leczy na krótko. Jak nie byłam w ciąży to miałam spokój na 2 cykle, a teraz w ciąży może na 2 tygodnie. Teraz mam rozpisany Gyno-Pevaryl na miesiąc, więc zobaczymy.

preg.png

age.png
  • Staraczka2023 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podnoszę temat . Ktoś coś jeszcze o tym leku ?

event.png
  • Julka21 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosowałam w 29 tc. Bardzo dobry lek.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ