X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Macmiror
Odpowiedz

Macmiror

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała globulki w 2 trymestrze, tak na początku 14-15 tc?

• marian Ekspertka

Wysłany: 20 października, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na końcówce 1 i początku 2 trymestru. Lekarka powiedziała, że to bardzo dobry lek i bezpieczny w ciąży. Ja mam nawracające infekcje i raczej kiepskie zdanie o tym leku. Nie dość, że brudzi, to jeszcze leczy na krótko. Jak nie byłam w ciąży to miałam spokój na 2 cykle, a teraz w ciąży może na 2 tygodnie. Teraz mam rozpisany Gyno-Pevaryl na miesiąc, więc zobaczymy.

preg.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ