Magnez 19 tydzien
-
Dziewczyny czy poza witaminami dla kobiet w ciazy bierzecie dodatkowo jakis magnez??? Ja biore femibion natal 2 plus (75mg magnezu) i zastanawiam sie czy nie powinnam brac czegos jeszcze. Miewam skurcze lydek i czasem pobolewa mnie brzuch jak na okresNajpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
* mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t
* mutacja MTHFR i PAI1 -
Natalia1984 niestety tylko w polsce lekarze przepisuja tone lekow w ciazy, tutaj gdzie jestem lekarze sa przeciwnikami faszerowania sie tabletkami, poza tym lekarza w calej ciazy widzisz na oczy raz.
Ps. Nie jestem dzieckiem i gdybym tylko miala mozliwosc zwrocenia sie do lekarza z tym pytaniem na pewno bym to zrobila...Gusia28 lubi tę wiadomość
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️
* mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t
* mutacja MTHFR i PAI1 -
Jak nie pijesz kawy to warto brać min. 200 mg magnezu na dobę. Jak pijesz kawę to więcej, bo kawa wypłukuje. Ja piję 1 kawę dziennie i mi gin zaleciła brać 300 mg magnezu na dobę, a jak mam jakieś skurcze mimo to to śmiało mam brać 400 mg nawet I polecam Magne B6, bo magnez zdecydowanie lepiej się wchłania w towarzystwie witaminy B6, ew. jakiś inny a poza tym inne źródło B6 (często w witaminach ciążowych jest)👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -