Monitor oddechu - wasze doswiadczenia :)
- 

Hej dziewczyny 
 Jestem dopiero w 17 tygodniu ciazy, ale juz powoli zaczynam sie rozgladac za monitorem oddechu. Zastanawiam sie tylko ktory wybrac - macie moze jakies doswiadczenia z tym urzadzeniem? Ktory polecacie? Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️ Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie ❤️

* mama dwóch Aniołków [*][*] 2015 6t, 2016 11t
 * mutacja MTHFR i PAI1
- 

Ja mam wypożyczony angelcare 300 i jest super. przez 2 miesiące używałam w wózku, bo syn nie spał w łóżeczku i tez świetnie działał. Zawsze piszczal jak się nie wylaczylo przed wyjeciem dziecka. Dopiero z nim zaczęłam spokojniej spać.12 marca 2017 8 tydz.

Marzylismy o Tobie całe życie - cc 22.02.2018, 58 cm, 3530 gr
- 

U nas bedzie babysense 7  

Instagram
 @invitro.mama

Rozpakowane mamusie

https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
 Starania start -> 2013
 [*] 10tc (2015)
 [*]8tc (2018)
 3xIUI 
 1 ICSI
 ->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
 ->27.11 transfer 🐣🐣
 ->14dpt beta 1700
 ->21dpt beta 10275
 ->31dpt biją   
 -> 39dpt bije 
 -> 18.08.2018 (40+0) córeczka 

-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
 -> 25.08 start Cyclo Progynova
 -> 14.09 💉
 -> 25.09 Punkcja
 -> 29.09 Transfer 🐣
 -> 14dpt beta 1700
 -> 23dpt 
 -> 16.06.2021 (39+5) synek 

⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
 http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1
- 

Ja się właśnie rozglądam za monitorami oddechu i to co wywnioskowałam:

- BabySense 7 jest najbardziej popularny i chyba najczęściej polecany. Na minus to, że nie jest przenośny,
 - Snuza to jedyny przenośny monitor oddechu. Wymaga dopasowanych pieluszek Co do minusów- ludzie skarżą się, że monitoruje oddech tylko w jednej pozycji- tzn. kładziemy dziecko na plecach, przypinamy monitor do pieluszki, a podczas snu dziecko obraca się na bok- i włącza się alarm, bo monitor nie czuje oddechu... Co do minusów- ludzie skarżą się, że monitoruje oddech tylko w jednej pozycji- tzn. kładziemy dziecko na plecach, przypinamy monitor do pieluszki, a podczas snu dziecko obraca się na bok- i włącza się alarm, bo monitor nie czuje oddechu...
 - AngelCare 300 opisywany jako monitor ruchu a nie oddechu. I podobnie jak BabySense- nie jest przenośny

I sama nie wiem, który wybrać Chętnie kupiłabym używany- jest sens? Czy taki sprzęt musi być nowy? Chętnie kupiłabym używany- jest sens? Czy taki sprzęt musi być nowy? 
- 

Używam juz Snuza Hero przez 2mce. Wymaga odpowiedniego założenia, tzn pieluszka nie może być zbyt luzna. I tyle. Póki co moje dziecko nie przekreca sie na boki wiec monitor spełnia swoja role. I tak jest bardzo czuly ale uważa to za plus. I polecam. 

- 

Ja miałam pożyczony chyba Baby sens, używałam pare dni, bo za bardzo mnie irytowało wycie kiedy zapomniałam go wyłączyć, a zdarzało się to często. Dla mnie zbędny wydatek. Teraz przy drugim dziecku nawet nie zamierzam tego montować.Synek na świecie, córeczka w brzuszku - szczęścia rok po roku 
-