X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego
Odpowiedz

Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety,
    mieszkam za granicą i dla tych lekarzy za wartość okej uważa się taką, która mieści się w normach. Kiedy byłam pod opieką endo w Polsce to mówiła mi co innego.. ze najlepsze tsh dla mnie to wartość 1,5-2. Oczywiście wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ale mam pytanie, czy może któraś z Was ma wiedzę od lekarza jaka jest najlepsza wartość tsh w drugim trymestrze ciąży? Za tydzień zaczyna mi sie trzeci

• Werson Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2023, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja właśnie kończę 2 trymestr, ale niecały miesiąc temu jak robiłam TSH i FT4 to moja endo mówiła, ze mam idealne wyniki. Moje wyniki z ostatniego badania ( 3 sierpnia) FT4 1,28 TSH 1,38
    Teraz jestem 17+3 i w środę idę zrobić kolejne badanie. Ja widzę się z moja endo raz w miesiącu z nowymi wynikami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2023, 12:17

🧑🏻‍🦰33 👱🏻‍♂️43
    09.02.2024 Bianka 👧🏼
    10.02 ⏸️ pierwszy test
    26.05 chłopiec 🩵
    17.10 Termin porodu 🤱🏻

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ