Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego
Odpowiedz

Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety,
    mieszkam za granicą i dla tych lekarzy za wartość okej uważa się taką, która mieści się w normach. Kiedy byłam pod opieką endo w Polsce to mówiła mi co innego.. ze najlepsze tsh dla mnie to wartość 1,5-2. Oczywiście wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ale mam pytanie, czy może któraś z Was ma wiedzę od lekarza jaka jest najlepsza wartość tsh w drugim trymestrze ciąży? Za tydzień zaczyna mi sie trzeci

• Werson Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2023, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja właśnie kończę 2 trymestr, ale niecały miesiąc temu jak robiłam TSH i FT4 to moja endo mówiła, ze mam idealne wyniki. Moje wyniki z ostatniego badania ( 3 sierpnia) FT4 1,28 TSH 1,38
    Teraz jestem 17+3 i w środę idę zrobić kolejne badanie. Ja widzę się z moja endo raz w miesiącu z nowymi wynikami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2023, 12:17

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ