X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego
Odpowiedz

Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety,
    mieszkam za granicą i dla tych lekarzy za wartość okej uważa się taką, która mieści się w normach. Kiedy byłam pod opieką endo w Polsce to mówiła mi co innego.. ze najlepsze tsh dla mnie to wartość 1,5-2. Oczywiście wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ale mam pytanie, czy może któraś z Was ma wiedzę od lekarza jaka jest najlepsza wartość tsh w drugim trymestrze ciąży? Za tydzień zaczyna mi sie trzeci

• Werson Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2023, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja właśnie kończę 2 trymestr, ale niecały miesiąc temu jak robiłam TSH i FT4 to moja endo mówiła, ze mam idealne wyniki. Moje wyniki z ostatniego badania ( 3 sierpnia) FT4 1,28 TSH 1,38
    Teraz jestem 17+3 i w środę idę zrobić kolejne badanie. Ja widzę się z moja endo raz w miesiącu z nowymi wynikami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2023, 12:17

🧑🏻‍🦰33 👱🏻‍♂️43
    09.02.2024 Bianka 👧🏼
    10.02 ⏸️ pierwszy test
    26.05 chłopiec 🩵
    17.10 Termin porodu 🤱🏻

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ