X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego
Odpowiedz

Najlepsza wartość TSH drugi trymestr/początek trzeciego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalijka Koleżanka

Wysłany: 26 sierpnia 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety,
    mieszkam za granicą i dla tych lekarzy za wartość okej uważa się taką, która mieści się w normach. Kiedy byłam pod opieką endo w Polsce to mówiła mi co innego.. ze najlepsze tsh dla mnie to wartość 1,5-2. Oczywiście wtedy jeszcze nie byłam w ciąży. Ale mam pytanie, czy może któraś z Was ma wiedzę od lekarza jaka jest najlepsza wartość tsh w drugim trymestrze ciąży? Za tydzień zaczyna mi sie trzeci

• Werson Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2023, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja właśnie kończę 2 trymestr, ale niecały miesiąc temu jak robiłam TSH i FT4 to moja endo mówiła, ze mam idealne wyniki. Moje wyniki z ostatniego badania ( 3 sierpnia) FT4 1,28 TSH 1,38
    Teraz jestem 17+3 i w środę idę zrobić kolejne badanie. Ja widzę się z moja endo raz w miesiącu z nowymi wynikami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2023, 12:17

🧑🏻‍🦰33 👱🏻‍♂️43
    09.02.2024 Bianka 👧🏼
    10.02 ⏸️
    12.02 beta 51,03 prog 29
    14.02 beta 105,50 prog- 30
    17.02 beta 485
    20.02 - 1964 Prog- 27,50
    26.02 pierwszą wizyta

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ