Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Nietypowy ból w podbrzuszu podczas ruchu.
Odpowiedz

Nietypowy ból w podbrzuszu podczas ruchu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem nie powinno się tak patrzeć na ciążę. Medycyna jest tak rozwiniętą że mamy naprawdę duży wpływ na przebieg ciąży. Jeśli nic bym nie robiła w kierunku pomocy mojemu dziecku miałabym do siebie wyrzuty sumienia że mogłam coś zrobić. I tak obeszlam tutaj medycynę jak tylko mogłam działam na własną rękę jeżdżę po każdym lekarzu jaki tu istnieje gdyby nie to nie dostałaby luteiny która bardzo mi pomogła mogłam powiedzieć że nic się nie da zrobić a jednak dało się tylko kosztuje to dużo wysiłku.

klz9h371w1o7q62n.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ