X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Nietypowy ból w podbrzuszu podczas ruchu.
Odpowiedz

Nietypowy ból w podbrzuszu podczas ruchu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem nie powinno się tak patrzeć na ciążę. Medycyna jest tak rozwiniętą że mamy naprawdę duży wpływ na przebieg ciąży. Jeśli nic bym nie robiła w kierunku pomocy mojemu dziecku miałabym do siebie wyrzuty sumienia że mogłam coś zrobić. I tak obeszlam tutaj medycynę jak tylko mogłam działam na własną rękę jeżdżę po każdym lekarzu jaki tu istnieje gdyby nie to nie dostałaby luteiny która bardzo mi pomogła mogłam powiedzieć że nic się nie da zrobić a jednak dało się tylko kosztuje to dużo wysiłku.

klz9h371w1o7q62n.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ