Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Niskie afi- mało wód płodowych
Odpowiedz

Niskie afi- mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Niedawno dostrzeżono u mnie wody na dolnej granicy normy i leżałam w szpitalu. Szybko mnie jednak wypuszczono, a wczoraj na kontroli to afi wyszło tylko 8.. zgodnie z zaleceniami duużo piję a widać że niewiele to daje bo wcześniej miałam afi 6 8 10... czy są tu kobietki u których taka ilość wód nie przeszkodziła w urodzeniu w terminie zdrowego dzidziusia? Dodam, że problemów z nerkami i pęcherzem u małej nie zauważono.

• Sidney Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już na połówkowych wyszedł problem z wodami. Ciągneło się to do końca ciązy. Afi skakało od 3,5 do 9.
    Ciąża ze względu na bezpieczeństwo dziecka została rozwiązana 37 + 5.
    Z nerkami i pęcherzem nie było problemu, tylko prawdopodobnie coś z łożyskiem mimo dobrych przepływów.
    Spędziłam łącznie 12 tyg w szpitalu. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ