X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Niskie afi- mało wód płodowych
Odpowiedz

Niskie afi- mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Niedawno dostrzeżono u mnie wody na dolnej granicy normy i leżałam w szpitalu. Szybko mnie jednak wypuszczono, a wczoraj na kontroli to afi wyszło tylko 8.. zgodnie z zaleceniami duużo piję a widać że niewiele to daje bo wcześniej miałam afi 6 8 10... czy są tu kobietki u których taka ilość wód nie przeszkodziła w urodzeniu w terminie zdrowego dzidziusia? Dodam, że problemów z nerkami i pęcherzem u małej nie zauważono.

• Sidney Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już na połówkowych wyszedł problem z wodami. Ciągneło się to do końca ciązy. Afi skakało od 3,5 do 9.
    Ciąża ze względu na bezpieczeństwo dziecka została rozwiązana 37 + 5.
    Z nerkami i pęcherzem nie było problemu, tylko prawdopodobnie coś z łożyskiem mimo dobrych przepływów.
    Spędziłam łącznie 12 tyg w szpitalu. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ