Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Niskie afi- mało wód płodowych
Odpowiedz

Niskie afi- mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Niedawno dostrzeżono u mnie wody na dolnej granicy normy i leżałam w szpitalu. Szybko mnie jednak wypuszczono, a wczoraj na kontroli to afi wyszło tylko 8.. zgodnie z zaleceniami duużo piję a widać że niewiele to daje bo wcześniej miałam afi 6 8 10... czy są tu kobietki u których taka ilość wód nie przeszkodziła w urodzeniu w terminie zdrowego dzidziusia? Dodam, że problemów z nerkami i pęcherzem u małej nie zauważono.

• Sidney Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już na połówkowych wyszedł problem z wodami. Ciągneło się to do końca ciązy. Afi skakało od 3,5 do 9.
    Ciąża ze względu na bezpieczeństwo dziecka została rozwiązana 37 + 5.
    Z nerkami i pęcherzem nie było problemu, tylko prawdopodobnie coś z łożyskiem mimo dobrych przepływów.
    Spędziłam łącznie 12 tyg w szpitalu. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ