Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Nocne bóle pleców !
Odpowiedz

Nocne bóle pleców !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudia382 Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2018, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 22 tygodniu ciąży Dopiero co byłam u ginekologa i wszystko było dobrze... od 2 dni dręczą mnie silne bóle kręgosłupa w okolicy krzyżowej , zwłaszcza w pozycji leżącej. Są tak silne , że budzą mnie w nocy. Ulgę przynosi wstanie i rozchodzenie bólu. Czy miacie też takie dolegliwości ? To mnie tak boli że 2 noc już nie śpię i zwarjuje z bólu :( :(

klz9h371w1o7q62n.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 15 tc i zaczyna się to samo... Wczoraj o 5 rano obudził mnie koszmarny ból pleców z lewej strony, zawsze bolało, gdy długo siedziałam w niewygodnej pozycji.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Fasola1234 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może warto kupić rożek do spania :) ja mam skolioze i z tym rogalem śpię od początku i bólów nie mam :)

klz9rjjgay1rk8f4.png

Fasola1234
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również mam krzywy kręgosłup, w tym właśnie miejscu plecy bolą mnie od dziecka. Chyba się w końcu skuszę na podusię ciążową, gdzie kupiłaś swoją?

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Fasola1234 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Również mam krzywy kręgosłup, w tym właśnie miejscu plecy bolą mnie od dziecka. Chyba się w końcu skuszę na podusię ciążową, gdzie kupiłaś swoją?

Kupiłam w Lidlu:) ale spójrz na marke motherhood są przystępne cenowo i dziewczyny sobie chwalą:)

klz9rjjgay1rk8f4.png

Fasola1234
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam dziś taką poduszkę też w KIKu, za 65 zł.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • MamaIgi Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, witam w klubie. Ostry, nagły ból po lewej stronie na wysokoścu nerek. U lekarza okazało się, że to atak kolki nerkowej, na szczęscie ja kamicy nie mam, przechodzi po preciwbolowych i rozkurcozwych lekach, i tak jak kolezanka wyzej pisala- trzeba go rozchodzić ;/ masakra

svchqqmzofzw4a0r.png
    Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ