Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Normy morfologii w 2 trymestrze
Odpowiedz

Normy morfologii w 2 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was orientuje się może jakie są normy morfologii dla kobiet ciężarnych w 2 trymestrze??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 21:27

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/jak-odczytac-wyniki-badan-krwi-i-moczu-w-ciazy,152_2233.html

http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/morfologia-krwi-kobiet-w-ciazy-moze-odbiegac-od-normy_38340.html

tylko to też zależy od laboratorium, mogą podawać inne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:09

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ