X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Płacz w ciąży
Odpowiedz

Płacz w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zalamana89 Koleżanka

Wysłany: 11 października 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj płakałam bo bałam się ze cos zrobilam dziecku, kurcze jestem w 25 tygodniu ciazy a tak naprawde cala ciaze nie rpzebiega tak jak myslalam, caly czas sie martwie o dziecko. wczoraj przez to ze wstalam nie bokiem jak zawsze tylko poderwalam sie do gory bo nie mialam jak sie odbic na boku ( bylam na usg nogi u ortopedy) potem plulalm sobie w brode bo przeciez moglam jakos inaczej to przemyslec a nie tak sie zrywac z lozka i na dodatek moglam poprosic o usg na stojace. teraz sie boje ze naciagnelam lozysko ktore sie troche moze naderwalo i dziecko nie zostaje odpowiednio odzywione. bylam na usg w pon bylo wszystko ok. nie moge przeciez chodzic na usg co tydzien...... na dodatek to wszystko przez te moje dolegliwosci z noga bo chodze do innych lekarzy tylko od jednego do drugiego

• o_mad.ko! Koleżanka

Wysłany: 11 października 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu naderwałaś?gdyby coś było nie tak z łóżyskiem, już byś wiedziała, dobrze, że się martwisz, to naturalne. Może jakieś zioła na uspokojenie będziesz piła np. melisę?

.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby łożysko zaczęło się odrywac to krwawienie daloby o sobie znać. Sama się nakrecasz tak naprawdę. Gdyby łożysko było aze tak czule na wszystko to chyba zadna z nas nie doczekalaby się dziecka. Wyluzuj i ciesz się ciąża.

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ