X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Płacz w ciąży
Odpowiedz

Płacz w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zalamana89 Koleżanka

Wysłany: 11 października 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj płakałam bo bałam się ze cos zrobilam dziecku, kurcze jestem w 25 tygodniu ciazy a tak naprawde cala ciaze nie rpzebiega tak jak myslalam, caly czas sie martwie o dziecko. wczoraj przez to ze wstalam nie bokiem jak zawsze tylko poderwalam sie do gory bo nie mialam jak sie odbic na boku ( bylam na usg nogi u ortopedy) potem plulalm sobie w brode bo przeciez moglam jakos inaczej to przemyslec a nie tak sie zrywac z lozka i na dodatek moglam poprosic o usg na stojace. teraz sie boje ze naciagnelam lozysko ktore sie troche moze naderwalo i dziecko nie zostaje odpowiednio odzywione. bylam na usg w pon bylo wszystko ok. nie moge przeciez chodzic na usg co tydzien...... na dodatek to wszystko przez te moje dolegliwosci z noga bo chodze do innych lekarzy tylko od jednego do drugiego

• o_mad.ko! Koleżanka

Wysłany: 11 października 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu naderwałaś?gdyby coś było nie tak z łóżyskiem, już byś wiedziała, dobrze, że się martwisz, to naturalne. Może jakieś zioła na uspokojenie będziesz piła np. melisę?

.png
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby łożysko zaczęło się odrywac to krwawienie daloby o sobie znać. Sama się nakrecasz tak naprawdę. Gdyby łożysko było aze tak czule na wszystko to chyba zadna z nas nie doczekalaby się dziecka. Wyluzuj i ciesz się ciąża.

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ