Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr podejrzenie pępowiny dwunaczyniowej
Odpowiedz

podejrzenie pępowiny dwunaczyniowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bold Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2023, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was miała pępowinę dwunaczyniową? Ja mam podejrzenie po usg w 12 tyg. ciąży (pewność podobnież jest ok. 18 tyg.). Dwóch lekarzy zapewniało mnie, że nie jest to wada raczej anomalia i mieści się w granicach normy. Wszystkie inne wyniki w normie, PAPPa b. dobra. Tętno płodu w 11 tyg. 173, w 12 tyg. 174 uderzeń/minutę. Będę wdzięczna za wszystkie informacje i Wasze doświadczenia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ