WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr podejrzenie pępowiny dwunaczyniowej
Odpowiedz

podejrzenie pępowiny dwunaczyniowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bold Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2023, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was miała pępowinę dwunaczyniową? Ja mam podejrzenie po usg w 12 tyg. ciąży (pewność podobnież jest ok. 18 tyg.). Dwóch lekarzy zapewniało mnie, że nie jest to wada raczej anomalia i mieści się w granicach normy. Wszystkie inne wyniki w normie, PAPPa b. dobra. Tętno płodu w 11 tyg. 173, w 12 tyg. 174 uderzeń/minutę. Będę wdzięczna za wszystkie informacje i Wasze doświadczenia.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ