Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Seks w 25 tygodniu
Odpowiedz

Seks w 25 tygodniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • selavy84 Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witacie, miałam 3,5 miesiąca przerwy w seksie, dzisiaj współżyłam z partnerem 2 razy dość długo. Mam zwiększone ruchy płodu, troszkę dzidzia się wierci. Czy to est normalne?

Dodam, że aktualnie biorę Luteinę, Nospę, Magnez, gdyż miałam twardnienia brzuszka. Byłam na obserwacji w szpitalu ale stwierdzili, że jest okej. Długość szyjki macicy z ostatniego badania 3,5 cm.

p19ucsqvxiw6ruix.png
  • ania1802 Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również wrócilam do stosunków po 4 miesiacach przerwy. Moze maluszek sie rusza bo dawno takiej aktywnosci nie mialas?
    Moja ginka zgodzila sie na stosunki pod warunkiem prezerwatyw i braku mojego orgazmu. Może zwróć na to uwage :p

• selavy84 Koleżanka

Wysłany: 7 sierpnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie dyskutowałam z ginem sprawy współżycia. A myśmy nie używali prezerwatywy, seks był dość energiczny, no i miałam kilka orgazmów podczas baraszkowania.
    Zadzwoniłam do lekarki, powiedziała, że to typowe gdy jest nadwrażliwość macicy. Mam teraz leżeć 2-3 dni aż miną mi objawy. Dostałam też zalecenie większej ilości nospy i luteiny. A jak nie to mam przyjść na wizytę. Ehh

p19ucsqvxiw6ruix.png
  • ania1802 Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze :)
    Ale może odpuść sobie orgazmy do rozwiązania ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w pierwszej ciązy współzyłam długo z przerwami na leczenie lub leżakowanie. teraz mam jakies bóle i skurczewięc na razie mam szlaban ale zobaczymy. W każdym razie seks w ciąży poza niedogodnościami brzucha jest nawet lepszy :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ