SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr SKLEP dla niemowląt POZNAN
Odpowiedz

SKLEP dla niemowląt POZNAN

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś wie ? :D gdzie ciuszki, wózki itp ? :)

• AqusiQ Debiutantka

Wysłany: 17 października 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam OLX i zawęzić do Poznania lub okolic. Kupiłam ciuszki za 200 zł, łącznie z zimowymi kombinezonami, śpiworkami, rożkiem, bluzami, dosłownie wszystko. Od 0-3m (min po 9 sztuk z rodzaju mi wyszło jak policzyłam) plus jeszcze raz tyle 3-12m w bardzo dobrym stanie, od jak się okazało, przecudownych Pań, które poratowały mnie dodatkowo ciążowymi ciuchami dla mnie jako dodatek do zakupów:)

Najbardziej opłaca się kupować w pakietach czy kartonach. Umawiałam się w ciemno oceniając po 1 zdjęciu z ogłoszenia i na miejscu dopiero widziałam cały przekrój ciuszków. Nie zdarzyło się by mi się coś nie spodobało.

Rzeczy dla malucha rzadko są zniszczone, liczy się tylko gust mamy. Ja kupiłam wszystko jak dla małego dorosłego, bez zbędnych dziecięcych obrazków, same jeden kolor, delikatne paski czy małe wzorki, neutralne kolory. Polecam takie zakupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 20:29

3jgxp07wp1l9pirn.png
    93scqh4ssispbe1s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ