Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Sklepy dziecięce-Wrocław
Odpowiedz

Sklepy dziecięce-Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszłe mamusie i te obecne :)
    Wybieram się do Wrocławia na poszukiwania wózka, łóżeczka, elementów wyprawki dla mojego maluszka... Jedyny sklep jaki mi do tej pory polecono to Askot. Jakie inne jeszcze znacie? Takie, żeby był duży wybór i bogaty asortyment a nie jakiś mały salonik jak w moim mieście...

rfxg3e3kzk2qvjex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno znajdziesz Smyka, tylko musisz poszukać takiego większego

• Donek Koleżanka

Wysłany: 10 lipca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam w askocie faktycznie duży wybór wózków, łóżeczek też jest troche w przystępnych cenach jednak niektóre elementy wyprawki warto kupić przez internet bo mają niezłą przebitkę. Ciuszki zdecydowanie fajniejsze są w smyku,h&m czy f&f w tesco:)

Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
    PCO, niedoczynność z Hashimoto, laiden hetero, niedobór białka s, dodatni antykoagulant tocznia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ