Słabsze ruchy
-
Witam, jestem w 20 tygodniu ciąży od niecałych 2 dni czuję słabsze ruchy dziecka. Gdzie wcześniej czułam w miarę systematycznie. A teraz tylko gdy ,,popukam,, po brzuchu czy to normalne. Zaczynam się martwić dwa dni temu miałam kontrolę i wszystko było w porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 18:19
-
Też miałam taki moment około 20 lub 22 tc. 3 dnia bez ruchów zaczynałam trochę panikować, na drugi dzień miałam kontrolę u lekarza. Na tym etapie to całkowicie normalne i nie ma powodów do niepokoju. Mówiła, ze do 25tc nie monitorujemy ruchów, że mogą być baaaaardzo nieregularne. Raz wydaje się, że są regularne a potem dwa dni cisza. Także spokojnie
-
Waflut wrote:Też miałam taki moment około 20 lub 22 tc. 3 dnia bez ruchów zaczynałam trochę panikować, na drugi dzień miałam kontrolę u lekarza. Na tym etapie to całkowicie normalne i nie ma powodów do niepokoju. Mówiła, ze do 25tc nie monitorujemy ruchów, że mogą być baaaaardzo nieregularne. Raz wydaje się, że są regularne a potem dwa dni cisza. Także spokojnie
Dziękuję za uspokojenie...faktycznie po dwóch dniach poczułam ponownie ruchyWaflut lubi tę wiadomość
-