X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Śluz
Odpowiedz

Śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • moni1403 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś zaczełam 14 tc i normalnie wyleciał ze mnie widnisty śluz w dość dużej ilości przestraszyłam się bo tydzień temu miałam krwotok. Myślałam że znowu to samo.Jaki macie śluz w II trymestrze?

f2w3dqk3jx49b2s0.png
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy jak dużo tego było, jak chcesz być spokojna to do lekarza przedzwoń zapytaj. ale mi się wydaje, że nie ma powodu do zmartwień ja też mam czasem taki wodnisty

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/gluty-sluzu-sluz-w-ii-tr,7255.html

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ