X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Śluz
Odpowiedz

Śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • moni1403 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś zaczełam 14 tc i normalnie wyleciał ze mnie widnisty śluz w dość dużej ilości przestraszyłam się bo tydzień temu miałam krwotok. Myślałam że znowu to samo.Jaki macie śluz w II trymestrze?

f2w3dqk3jx49b2s0.png
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy jak dużo tego było, jak chcesz być spokojna to do lekarza przedzwoń zapytaj. ale mi się wydaje, że nie ma powodu do zmartwień ja też mam czasem taki wodnisty

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/gluty-sluzu-sluz-w-ii-tr,7255.html

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ