Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Śluz
Odpowiedz

Śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • moni1403 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś zaczełam 14 tc i normalnie wyleciał ze mnie widnisty śluz w dość dużej ilości przestraszyłam się bo tydzień temu miałam krwotok. Myślałam że znowu to samo.Jaki macie śluz w II trymestrze?

f2w3dqk3jx49b2s0.png
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy jak dużo tego było, jak chcesz być spokojna to do lekarza przedzwoń zapytaj. ale mi się wydaje, że nie ma powodu do zmartwień ja też mam czasem taki wodnisty

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/gluty-sluzu-sluz-w-ii-tr,7255.html

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ