X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Sracanie szyjki macicy
Odpowiedz

Sracanie szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naatalia Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jestem w 25 tyg ciąży i na ostatniej wizycie okazało się ze szyjka się skraca z 35mm do 31mm, lekarz kazał sie oszczędzać i odpoczywać, boję się czy wszystko będzie ok. Miała ktoras z was taka sytuację? Do tego mam infekcje bakteryjną, biore lactovaginal i macmiror

• lolka83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/szyjka-macicy,2184.html
    Tu masz watek, wystarczy poszukac :)

hono lubi tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • Naatalia Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ