SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr szpital i szkoła rodzenia
Odpowiedz

szpital i szkoła rodzenia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asik87 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wiem, że to dopiero 2 trymestr ale macie wybrany już szpital? Ja jestem w 4 m-cy i tak zaczęłam się zastanawiać nad wyborem szpitala oraz szkoły rodzenia. Muszę przyznać, że im dłużej czytam na temat jakiegoś szpitala tym mam bardziej mieszane uczucia. Nie mam kogo się poradzić, ponieważ moje znajome jeszcze nie rodziły można powiedzieć że jestem pierwsza z naszego grona :) Zastanawiam się kiedy wybrać się do szkoły rodzenia. Termin mam na październik niby dużo czasu ale jak sobie pomyślę jak szybko przeleciały te 4 m-ce to wiem że nie ma na co czekać. Jakie są wasze przemyślenia w tym temacie? Może doradzicie jakiś szpital w Warszawie.

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu znajdziesz więcej informacji :)

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-i-porod-w-warszawie,3845.html

https://bellybestfriend.pl/forum/porod/gdzie-rodzic-w-warszawie,277.html

PS. Ja wybrałam szpital św. Zofii na Żelaznej. Ponoć jest bardzo dobry. Mam tam ginekologa-położnika z polecenia dlatego taki wybór.

Pozdrawiam :)

zrz69vvj69ave0jf.png

• Asik87 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za przekierowanie :) będę miała lekturę do czytania może będę bardziej zdecydowana :) W sumie też się zastanawiam nad szpitalem na Żelaznej i pewnie przy tym zostanę :) ale jeszcze poczytam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ