Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Temperatura
Odpowiedz

Temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LuckyMe Koleżanka

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak u Was z temperaturą? Jestem w 12tc. Co jakiś czas mierzylam i bylo ok 37,2. Od 2 dni 36,8 .Boję sie bardzo a USG dopiero za tydzień...

Aniołek 9/2014 [*]

3jgxe6hhf4nd2mmr.png
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U większości kobiet w ciąży z biegiem czasu temperatura się normalizuje. Ja ostatnio miałam 35,9 i jest wszystko ok. Nie panikuj :)

LuckyMe lubi tę wiadomość

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• nika94 Znajoma

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sprawdzałam temperature na początku i różnie to było ale w końcu przestałam mierzyć bo po co się dodatkowo stresować. Każdy jest inny przecież. A dzisiaj jestem szczęśliwą mamą 3-miesięcznej córci :) Proponuje wrzucić na luz

LuckyMe lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ