WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Tętno dziecka
Odpowiedz

Tętno dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Elvi Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30t3d tętno synka 142 uderzeń/minutę. Pierwszy raz badam sama na detektorze tętna :) Zamówiłam sobie to cudo, bo mam ciążę zagrożoną. Jak leżałam w szpitalu czułam się bezpieczniej, a teraz jak na dwa tygodnie wypisali mnie do domu, chce mieć pod kontrolą skarbusia, chociaż rusza się i jest energiczny. Ale chce wychwycić nieprawidłowości i móc zareagować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki masz model?

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby Sound B, taki malutki i można odsłuchac tylko za pomocą słuchawek, nie wiem jakie ma parametry dokładnie. Ja jestem w 31 tygodniu ciąży, więc na tym etapie nie zależało mi na super dobrym sprzęcie. Kupiłam go używanego za 100 zł z przesyłką.

Elaria lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ