X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Twardy brzuch/luteina/leżeć i czekać
Odpowiedz

Twardy brzuch/luteina/leżeć i czekać

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marribella Znajoma

Wysłany: 23 października 2021, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. To już 4 lata jak tu nie zaglądałam. To moja 4 ciąża. Pierwsza zakończona w 36 tc, druga w 12 tc a trzecia w 37, z tym, że z pessarem od 6 mc.Teraz jestem w 21 tc i zaczęło się. Brzuch się stawia, wczoraj co 10 min..dziś jestem z ginekologiem. na linii i biorę lutkę i magnez. Wizyta dopiero we wtorek... Nie wiem jak szyjka. 3 tygodnie temu było ok. Leżę i się denerwuję... ojojajcie mnie please...

• Kobobo Ekspertka

Wysłany: 24 października 2021, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście lepiej by było gdyby tego nie było, ale bądź dobrej myśli i postaraj się nie stresować, bo stres nie pomoże się rozluźnić. Najważniejsze że jesteś w kontakcie z lekarzem i już jakieś środki zaradcze z jego rekomendacji wjechały. Będzie dobrze!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ