wozek Camarelo Sevilla wasze opinie
-
nick nieaktualnyWitam. Zastanawiam sie nad zakupem wozka Camarelo Sevilla. Zaleta w nim dla mnie jest to ze jest lekki (mieszkam na 4 pietrze bez windy) i ma duza gondole. Wczesniej bralam pod uwage wózek Tutek Grander lub Tambero.
prosze o Wasze opinie na temat wózka Camarelo Sevilla.
-
nick nieaktualnyCześć, co prawda nie jestem użytkownikiem tego wózka bo podobnie jak Ty dopiero jestem w ciąży ale ja już jestem zdecydowana co do wyboru wózka tej firmy. Co prawda raczej będzie to Carmela niż Sevilla ale to tylko z uwagi na kolor tkaniny Seville mają moi znajomi, którym w listopadzie urodził się synek i są baaaardzo zadowoleni. Niewątpliwym plusem jest duża, ciepła gondola, to jest dla mnie szczególnie ważne bo termin mam na październik więc gondolę użytkować będę głównie w okresie zimowym Poza tym plusem jest dość nisko opuszczana budka od gondoli, jeśli do tego dodamy ochraniacz na nóżki to mogę mieć pewność, że dziecko mi nie zmarznie podczas spacerów Poza tym wózek łatwo się składa, i jest faktycznie lekki, koleżanka sama wnosi go na 2 piętro i nie narzeka Poza tym bardzo fajna jest również spacerówka, o wiele większa od innych spacerówek, które są w komplecie z wózkami 3 w 1. Dla niektórych minusem mogą być wymiary wózka bo są dość znaczne ale ja i mąż jesteśmy wysokimi osobami więc dla nas jest idealny Oglądaliśmy ostatnio w sklepie Carmele i jest praktycznie identyczna więc nasz wybór padnie chyba na nią... tym bardziej, że zakochałam się w wersji kolorystycznej granatowo-biało-czerwonej Poza tym te wózki różnią się torbą, Carmela ma trochę większą no i ochraniacz na nóżki przy gondoli ma w Carmeli okienko przez które widać bobasa natomiast Sevilla ma ten ochraniacz w całości zabudowany... Poza tym w Carmeli jest dodatek ekoskóry i można wybrać tkaninę żakardową lub zwykłą, przy Sevilli tego wyboru nie ma... ale to już są szczegóły, fakt jest taki, że jak dla mnie wózek jest fantastyczny uff ale naskrobałam mam nadzieję, że Ci choć trochę pomogłam
Barbie24, antoszka lubią tę wiadomość
-
to może moja opinia jeszcze pomoże ja mam wózek camarelo sevilla i jestem naprawdę bardzo z niego zadowolona mam córke która ma rok i 4 msc w gondoli jezdziła do 9 miesiąca, też dlatego ,że wczesniej na spacerze lubiła spac a w gondoli było jej wygodnie wg mnie ma same zalety no może wadą jest to że zajmuje duzo miejsca w samochodzie ale jeżeli komuś to nie przeszkadza to naprawdę gorąco polecam!
antoszka lubi tę wiadomość
-
hej, kupiłam carmele- turkus mimo że Dzidzi jeszcze na świecie nie ma, w wózku woziłam dzieci znajomych, w gondoli wciąż mieści się półroczna- ale większa niż inne dzieci córka przyjaciólki a dziś woziłam 2 tygodniowego synka kolejnej koleżanki, super!!!!! już nie mogę się doczekać jak urodzę
-
Wprawdzie nie posiadam dokładnie tego modelu, ale mamy spacerówkę Camarelo Eos.
Na początku uzykowania byłam straaaasznie zadowolona- wózek leciutko się prowadzi w porównaniu do poprzedniego który mieliśmy. Ale po stosunkowo krótkim użytkowaniu widać jego mankamenty- wózki tej firmy nie są trwałę i widać, że zrobione są z gorszych jakościowo materiałów. Wszelkie plastikowe elementy przy najmniejszym dotknięciu z podłożem niesamowicie się rysują i ścierają. Kółka telepią... no masakra. Nie wiem ile trzeba by dać za wózek by być zadowolonym.
-
Jestem posiadaczką wózka Camarelo Sevilla już od roku. Używaliśmy i gondoli i spacerówki. Recenzja na blogu.
http://ciazaiforma.blogspot.com/2016/02/wozek-camarelo-sevilla-recenzja.html
mam nadzieję że dodawanie linków nie jest zabronione
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-