X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wyniki moczu złe
Odpowiedz

Wyniki moczu złe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewelax Nowa

Wysłany: 4 marca, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 19 tygodniu ciąży . Miesiąc temu 29.01 robiłam badanie moczu i było ok, 27 lutego miałam wizytę u gina ale zapomnialam zrobić świeże badanie moczu i zrobiłam je dziś. Wielu chyba źle, leukocyty 84 i nabłonki płaskie 78, dób tego od dwóch dni boli i mnie jakby kość ogonowa. Czy to może być coś by złego?

• Martynka.98 Autorytet

Wysłany: 4 marca, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób posiew, będziesz wiedzieć, czy jakaś bakteria się nie wdała.

🩵 10.03.2025, 10:30, 38+3 Beniamin
  • XxMartynaxx10x10 Nowa

Wysłany: 2 grudnia, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 25 tygodniu ciąży i w badaniu moczu mam zapis "lekko mętny" i podwyższona wartość przy "pasmach śluzu", reszta jest w normie, wizyta u ginekologa za 2 dni i trochę się stresuje, czy ktoś miał podobnie?

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 2 grudnia, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobnie gdy źle pobrałam próbkę 🤔 z tym trzeba bardzo uważać, pobierać nie z pierwszego strumienia, czyste ręce itp. Zrob nowe badanie. Koszt kolo 16zl

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    preg.png
    Sanco: czekamy na zdrową księżniczkę ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ