Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wyrostek
Odpowiedz

Wyrostek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zimri Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 18 tygodniu miałam operację wycięcia wyrostka robaczkowego. Czy któraś z Was miała w II trymestrze też operację? Niestety blizna jest dość wysoko, prawie na wysokości pępka. Szwy miałam na dwa razy ściągane bo pękały. Jeden lekarz mówi, że będzie cesarka,a drugi że mogę naturalnie rodzic (termin ns początek czerwca). Jak zachowywały się Wasze blizny w ciąży? Czy długo bolal brzuch, twardnial po prawej stronie?

tb738ribhpbf794l.png
    lprkcwa1ivv4h570.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak wkoncu rodzilas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ