X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wyrostek
Odpowiedz

Wyrostek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zimri Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 18 tygodniu miałam operację wycięcia wyrostka robaczkowego. Czy któraś z Was miała w II trymestrze też operację? Niestety blizna jest dość wysoko, prawie na wysokości pępka. Szwy miałam na dwa razy ściągane bo pękały. Jeden lekarz mówi, że będzie cesarka,a drugi że mogę naturalnie rodzic (termin ns początek czerwca). Jak zachowywały się Wasze blizny w ciąży? Czy długo bolal brzuch, twardnial po prawej stronie?

tb738ribhpbf794l.png
    lprkcwa1ivv4h570.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak wkoncu rodzilas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ