X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wyrostek
Odpowiedz

Wyrostek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zimri Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 18 tygodniu miałam operację wycięcia wyrostka robaczkowego. Czy któraś z Was miała w II trymestrze też operację? Niestety blizna jest dość wysoko, prawie na wysokości pępka. Szwy miałam na dwa razy ściągane bo pękały. Jeden lekarz mówi, że będzie cesarka,a drugi że mogę naturalnie rodzic (termin ns początek czerwca). Jak zachowywały się Wasze blizny w ciąży? Czy długo bolal brzuch, twardnial po prawej stronie?

tb738ribhpbf794l.png
    lprkcwa1ivv4h570.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak wkoncu rodzilas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ