X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wyrostek
Odpowiedz

Wyrostek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zimri Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 18 tygodniu miałam operację wycięcia wyrostka robaczkowego. Czy któraś z Was miała w II trymestrze też operację? Niestety blizna jest dość wysoko, prawie na wysokości pępka. Szwy miałam na dwa razy ściągane bo pękały. Jeden lekarz mówi, że będzie cesarka,a drugi że mogę naturalnie rodzic (termin ns początek czerwca). Jak zachowywały się Wasze blizny w ciąży? Czy długo bolal brzuch, twardnial po prawej stronie?

tb738ribhpbf794l.png
    lprkcwa1ivv4h570.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 2 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak wkoncu rodzilas?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ