X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr wysokie leukocyty na początku II trymestru
Odpowiedz

wysokie leukocyty na początku II trymestru

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daria90 Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Na początku chciałam się przywitać, ponieważ jest to mój pierwszy post:)
    Moje pytanie jest takie: czy któraś z Was miała wysoki poziom leukocytów w ciąży? Przy badaniach w I trym. miałam je lekko podwyższone tzn.11 tys. teraz na początku II trym. ta wartość wynosi już ponad 16 tys. Jestem zaniepokojona, ponieważ nie mam żadnych dolegliwości związanych z zapaleniem, crp i ob. w normie. Dodam, że przyjmuje encorton 10mg, acard i fraxiparine. Czy może, któraś z Pań miała podobne wyniki przy takiej kombinacji leków? Wizytę u lekarza mam 3 lipca ale denerwuję się strasznie...

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    norma leukocytów dla kobiet w ciąży wynosi od 11 tys.-15 tys. więc wychodzi na to że sa nieznacznie podwyższone ;) nie martw się na zapas bo tylko zaszkodzisz dzidziusiowi, wszystko jest w normie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 12:08

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ