X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Za duże łożysko.
Odpowiedz

Za duże łożysko.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paola1205 Koleżanka

Wysłany: 16 października 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 14 tygodniu ciazy i moja doktor powiedziala dzisiaj ze jest zaniepokojna moim lozyskiem.. Tzn. Wg niej jest dużo za duże. Mial tak ktos? Co to moze oznaczac. Kazala czekac miesiac do nastepnej wizyty...

km5stv73b57ghe1m.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonsultuj z innym lekarzem, na innym sprzęcie.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ