Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Zagrożenie skracaniem sie szyjki.
Odpowiedz

Zagrożenie skracaniem sie szyjki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MiaNa Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Jestem w 22+3 tyg i właśnie wróciłam od lekarza,podczas badania zrobiła mi usg dopochwowe i stwierdziła ,że zrobił mi się jakiś kanał i może zacząć skracać się szyjka. Nie dopytałam się jej kompletnie o nic bo mnie załamało i dopiero emocje opadły. Jedynie co usłyszałam ,że szyjka twarda, jutro mam usg połówkowe czy na nim dowiem się coś więcej o stanie szyjki? Spotkała się któraś z taką sytuacją ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:17

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaNa może zerknij w wątek twardnienie brzucha, bo to jest jednym z objawów skracającej się szyjki i tam dziewczyny piszą o swoich problemach i doświadczeniach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ