Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Zagrożenie skracaniem sie szyjki.
Odpowiedz

Zagrożenie skracaniem sie szyjki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MiaNa Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Jestem w 22+3 tyg i właśnie wróciłam od lekarza,podczas badania zrobiła mi usg dopochwowe i stwierdziła ,że zrobił mi się jakiś kanał i może zacząć skracać się szyjka. Nie dopytałam się jej kompletnie o nic bo mnie załamało i dopiero emocje opadły. Jedynie co usłyszałam ,że szyjka twarda, jutro mam usg połówkowe czy na nim dowiem się coś więcej o stanie szyjki? Spotkała się któraś z taką sytuacją ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:17

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaNa może zerknij w wątek twardnienie brzucha, bo to jest jednym z objawów skracającej się szyjki i tam dziewczyny piszą o swoich problemach i doświadczeniach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ