X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Zagrożenie skracaniem sie szyjki.
Odpowiedz

Zagrożenie skracaniem sie szyjki.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MiaNa Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim. Jestem w 22+3 tyg i właśnie wróciłam od lekarza,podczas badania zrobiła mi usg dopochwowe i stwierdziła ,że zrobił mi się jakiś kanał i może zacząć skracać się szyjka. Nie dopytałam się jej kompletnie o nic bo mnie załamało i dopiero emocje opadły. Jedynie co usłyszałam ,że szyjka twarda, jutro mam usg połówkowe czy na nim dowiem się coś więcej o stanie szyjki? Spotkała się któraś z taką sytuacją ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:17

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiaNa może zerknij w wątek twardnienie brzucha, bo to jest jednym z objawów skracającej się szyjki i tam dziewczyny piszą o swoich problemach i doświadczeniach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ