X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr 38+3, 2700gram
Odpowiedz

38+3, 2700gram

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Arthaney Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z mam ma taką samą wagę dziecka w tym tygodniu ciąży ?
    Lekarz kazał kontrolować? Czy się nie martwić?

f2w3gov3rq5rap75.png
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka urodziła w tym samym dniu ciąży dziecko ważące bodajże 2620. I wszystko było w porządku :)

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • zolla Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam się w terminie i ważyłam 2800 gram i zapewniam, że nic mi nie jest :-)

• Jagah Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja corka urodzona 6 dni po terminie, wyskoczyla z waga 2580g - jest zdrowa i silna, nie bez powodu nazywamy Ja pieszczotliwie - Diabolina ;)

Po prostu urodzisz drobne i male dziecko, badz dobrej mysli i szczesliwego rozwiazania! :)

oyeykova lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Agmathia Debiutantka

Wysłany: 4 marca 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, nie denerwuj się wagą - USG też troche przekłamuje. 2700 - mieści się w dolnej granicy normy. Ja urodziłam się 2600 o czasie i miałam 10/10 :) Po prostu będzie mała kruszynka, która później zobaczysz jak Ci przybędzie na wadze :)

f90e608eab.png
  • melonova Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przepływy, łożysko i inne parametry są w normie to nie ma się czym martwić :) Ja np. z zasady rodzę małe dzieci. Teraz znowu mnie czeka dzidzia mniejsza. USG też może zaniżać wagę.

w4sq43r87l71dkcl.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ