X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Alergia w ciąży
Odpowiedz

Alergia w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co roku mam alergię na pyłki, szczególnie traw od połowy maja do połowy lipca. Termin mam na 4 lipca, więc całą alergię przecierpię bez leków antyhistaminowych, bez których nie mogłam normalnie funkcjonować - czerwone załzawione oczy, drażliwość na światło słoneczne, zapchane zatoki, katar uciążliwy, kaszel, ból głowy. Czy któraś z Was miała podobny problem? Jak sobie radziłyście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA tak mam. Jestem uczulona na wszystkie pyłki drzew i od kilku tyg.jest tragedia. Staram się siedzieć w domu (mam oczyszczacz powietrza i super się oddycha). A tak to stosuję xylometazolin-krople i w miarę mam odetkany nos. Niestety na oczy nic nie biorę;/ Trzeba się przemęczyc.

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😔

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2019, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna masz oczyszczacz powietrza? Nawilżacz? To chociaż trochę może przynosić Ci ulgę

A czy w ciąży można stosować świetlik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 12:56

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świetlik raczej mało pomocny przy alergiach

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ