X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Alergia w ciąży
Odpowiedz

Alergia w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co roku mam alergię na pyłki, szczególnie traw od połowy maja do połowy lipca. Termin mam na 4 lipca, więc całą alergię przecierpię bez leków antyhistaminowych, bez których nie mogłam normalnie funkcjonować - czerwone załzawione oczy, drażliwość na światło słoneczne, zapchane zatoki, katar uciążliwy, kaszel, ból głowy. Czy któraś z Was miała podobny problem? Jak sobie radziłyście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA tak mam. Jestem uczulona na wszystkie pyłki drzew i od kilku tyg.jest tragedia. Staram się siedzieć w domu (mam oczyszczacz powietrza i super się oddycha). A tak to stosuję xylometazolin-krople i w miarę mam odetkany nos. Niestety na oczy nic nie biorę;/ Trzeba się przemęczyc.

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😔

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja 2019, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna masz oczyszczacz powietrza? Nawilżacz? To chociaż trochę może przynosić Ci ulgę

A czy w ciąży można stosować świetlik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 12:56

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świetlik raczej mało pomocny przy alergiach

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ