X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Amol
Odpowiedz

Amol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2021, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosujecie? Jeśli tak to w jaki sposób i w jakich sytuacjach? I jak z dziećmi - można, nie można? Od jakiego wieku?

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smaruje bolace miejsca, dodaje lyzeczke do wody z cytryna przy przeziebieniu itp. Dzieciom smaruje klatke piersiowa i lopatki przy chorobie (wczesniej skore natluszczam olejem kokosowym).
    Smarujemy na stawy jak bola (u mnie kolano) na zoladek jak krople mietowe. Zalaczona jest ulotka jak stosowac.

Amol ma bardzo wiele zastosować i jest uważany generalnie za naturalny oraz bezpieczny środek (również dla dzieci).
    https://liki24.pl/search/amol/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 12:03

• kajax Autorytet

Wysłany: 27 marca 2021, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amol jest dobry na wszystko... Ja stosuję na przeziębienia, do inhalacji, na bolące nadgarstki, kolana, moja babcia miała bolące ucho i smarowała olejkiem kamforowym. Powiedziałam jej żeby natarła się Amolem. Na drugi dzień jak ręką odjął.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 22:06

Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
    Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
    Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ