Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr bebetto torino - opinie
Odpowiedz

bebetto torino - opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakatarzyna wrote:
    moze sprobuj jutro przedzwonic do nich, nie ukrywam, że my wózek prosto z wystawy kupilismy. Ale przy okazji innych zakupów w hurtowni ARES w Kielcach też widziałam, że mają Torino i też kilka wzorów, chyba był ciut droższy ale myśle, że jak sie zagada to zawsze rabacik dadza.

My dzis po zakupach ^_^ jednak torino okazal sie dla mnie za ciezki i duzy ale wzielismy troche mniejsza luce <3 jest cudowny.. no moze kosz moglby wiekszy byc :p i kupilismy w hurtowni ARES bez porownania do Jasinskich (4 razy wiekszy wybor a i obsluga mniej nachalna)

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • milmarta Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny użytkujące Torino, wypowiecie się? Powolutku nieśmiało rozglądam się za wózkami i Torino jest jednym z moich typów. Nie ukrywam, że gondoli używa się dość krótko więc najbardziej zależy mi na opiniach o spacerówce, nie wiem czy już zaczęłyscie używać?

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

My kupiliśmy Bebetto Murano (następny model po Torino). Jeszcze nie wiem jak się będzie sprawował, bo córa pojawi się na świecie za jakieś 1,5 miesiąca, ale o Torino słyszeliśmy od znajomych i rodziny raczej dobre opinie, a to co ew. wymagało poprawy zostało podobno dopracowane w Murano. Zobaczymy niebawem.

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może jeszcze któraś wypowie się na temat tego wózka?

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiadam ten wózek i uzywam juz wersji spacerowej i szczerze mogę polecic. Gondola duza, bez zastrzezen. Wozek prowadzi sie bardzo lekko, rowniez po nierownym podlozu. Amortyzatory super i zapamietywanie kierunku rowniez. Tego dzwieku przednich kół na dworze nie slychac :) Na minus waga wozka, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo nie musze go znosic po schodach.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupiłam Bebetto Flavio......zobaczymy jak się sprawdzać będzie....

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • mamakatarzyna Nowa

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Chciałabym się podzielić opinia na temat wózka Torino SL07 Zaczynając od koloru: brak zastrzeżeń w związku z tym, że jest biały stelaż. Wiadomo gdzieś już jest porysowany bo dość często składany /wkładany/wyjmowany z auta. Ale jeśli chodzi o utrzymanie czystości super łatwa sprawa. To samo się tyczy całej reszty wózka. Jesli chodzi o stelaż jest faktycznie dość ciężki. Żeby znieść lub wnieść po schodach trzeba się namęczyć. Natomiast wyjąć z auta czy szybko włożyć jest do ogarnięcia.
    Łatwo się składa.
    Poczynając od gondoli jest naprawdę super duża. Dziecko urodzilam 3840 i 58 cm,dość szybko rosło i spokojnie dało rade długo jeździć. Zmieniłam na spacerowke po 4 miesiącu, ale tylko dlatego ze Syn był zainteresowany wszystkim a w gondoli miał ograniczona widoczność, ale miejsca jeszcze sporo.
    Dziecko ma w tym momencie 9 i pół miesiąca i spacerowka nam służy super. Częste, praktycznie prawie codzienne spacery, wyjścia. Byliśmy z wozkiem nad morzem. Syn w spacerowce dobrze sie czuje i wydaje mi sie ze jest mu wygodnie. Spacerowke się łatwo rozkłada do pozycji leżącej także Syn na spokojnie może sobie ucinac w niej drzemki. Co do pasów to zapinanam je róznie czasem na rączki a czasem w okół pasa dziecka, chyba tak nie można ale młodemu wygodnie. Zobaczymy jak teraz się spisze na śniegu i czy dziecko w całym ubiorze zimowym z kocykami sie zmieści.
    Z takich technicznych spraw to faktycznie musiałam podkręcac śrubki, ale możliwe ze to juz z wystawy taki wzięłam kiepsko złożony, ale i tak je co jakiś czaś sprawdzam. Pierwsze pompowanie opon było dość trudne, ale to mógł być fakt kiepskiej pompki lub moich "lewych rączek"

• Rybka6 Nowa

Wysłany: 24 marca 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o opinie użytkowniczek Bebetto Torino. Zastanawiam się nad zakupem tego wózka, proszę wyraźcie swoją opinię na temat użytkowania spacerówki w tym wózku, czy jest praktyczna i wygodna.
    Z góry dziękuję :-)

• doti215 Nowa

Wysłany: 16 maja 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupiliśmy Torino- będziemy testować w sierpniu :-) Wszystko super, tylko rzeczywiście jest dość ciężki. Na plus: regulacja rączki, możliwość wpięcia gondoli/spacerówki w dwóch kierunkach jazdy, porządna i duża torba na zakupy, dobra sterowność (test w domu), w gondoli buda z filtrem 50, wstawka z siateczki po odpięciu osłony, regulowane oparcie, skórzany uchwyt, łatwe składanie. Spacerówka również fajna- możliwość regulacji pod pleckami jak i podnóżek, buda z regulacją zabudowania. Dobraliśmy adaptery do Maxi Cosi, który mamy w planach.

• sylani Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posiadam Bebetto Luca i mimo, że jeszcze nie jest przetestowanym z Maluchem w środku, to jestem mega zadowolona :) łatwy w składaniu i rozkładaniu, lekki, zwrotny i naprawdę bardzo ładnie się prezentuje :)

m3sx9jcgj726xfjv.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ